Schimbare Turbine Bmw E92 335i

Long time no see…..si pentru asta imi cer scuze. Am avut o perioada foarte incarcata , cu multa treaba dar revenim si va aratam astazi tot ce am facut in ultimele trei saptamani. Daca cineva credea ca am stat degeaba ….. va invitam sa vedeti exact ce am facut.

Cel mai greu “proiect” a venit din partea unui client proprietar de E92. Initial dorea reconditionarea celor doua turbine care echipeaza motorul de 3000cm , insa acest lucru era imposibil pentru noi ( reconditionam doar turbine Garrett). Asa ca a comandat 2 turbine noi , si a apelat la noi sa le inlocuim.

Nu are rost sa va povestesc cat am demontat la ea , va spun doar ca a durat aproximativ 2 zile  si lasam pozele sa vorbeasca 🙂

Daca doriti mai multe informati…..  http://www.reconditionari-turbine.ro/contact.html

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Schimbare Turbine Bmw E92 335i

 1. cinca says:

  Buna ziua!Am un mercedes c klasse 200,din 2003 si am probleme cu partea electrica a turbinei.motorul este de 2200cmc.initial am crezut ca este partea mecanica,cea din interior,am reparat-o,dar ulterior am constatat ca nu functioneaza deloc la paramatrii normali.crede-ti ca ma puteti ajuta sa gasesc o solutie,de orice natura ca sa pot merge normal cu masina?va multumesc anticipat.datele mele sunt: s.n_1976@yahoo.com tel:0722.571.402.

  • ionutturbo says:

   Buna ziua ,
   Am rugamintea sa imi scrieti codurile de pe motoras cel de Garrett si cel de Hella. Am sa incerc sa gasesc un motoras la un pret cat mai ok.
   Astept codurile
   Ionut

 2. catalin says:

  buna ziua am si eu un mercedes e 220 an de fabricatie 2003,iar de curand am fost la reprezentanta mercedes deoarece masina nu functiona la parametri,cei de acolo au constatat ca este de vina partea electrica a turbinei. Stie cineva ce pot face,deoarece o turbina noua este undeva la 5100 lei si nu prea ma rabda inima. multumesc anticipat.

  • ionutturbo says:

   Buna ziua ,
   Trebuie vazut motorasul. De principiu nu se repara, fiind componenta electrica se arde si… ( ca becul). E posibil sa nu fie ars si atunci se poate remedia.
   Un lucru e clar insa , daca mergeti cu ea asa strica si turbina.
   Am cunostinte ca este cineva care repara undeva in judetul timis , costa cam 200euro si ofera garantie 30zile. Daca sunteti interesat va pot ajuta cu un numar de telefon.

   O zi cat mai buna !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s